Prva profesionalna pećnica za domaćinstvo iz iskustva Bora domaćina

BORA  X BO pećnica, spoj najnovije tehnologije, stroja i dizajna
  • Foto: Ivan Čorić
Nolte kuhinje

Kupci su tražili pećnicu koja će biti odličnog dizajna, imati sistem na paru, pećnicu koja će se sama prati i imati ugrađenu napu. Kupci su danas dobili to što su tražili, a po tehnologiji i ugrađenoj napi dobili su jedinstven proizvod na tržištu.- započeo je predstavljanje najnovijeg uređaja iz Bora asortimana, Bora domaćin Primož Kozinc. 

 


 

Na zrak, na paru, s odvodom i dovodom vode te nevjerojatnim mogućnostima pripreme jela iz pećnice

Ako ste pobornik pripreme jela na paru, uz Bora pećnicu više nećete brinuti o skladištenju brojnih lonaca, već će vam mogućnosti parnog kuhanja, koju pruža nova Bora XBO pećnica, uštedjeti dragocjeno vrijeme za besprijekornu pripremu na samo tih, već i svih ostalih jela.

Koncept prodaje proizvoda kroz demonstraciju uživo, prilika je kojom možete najbolje upoznati sve prednosti najnovije tehnologije i uređaja, koji će poželjeti svako kućanstvo. A ovakvo druženje upriličila je Zrinka Starac uz proslavu četvrtog rođendana Nolte salona u Zadru.

BORA XBO pećnica

U vremenu užurbanog životnog ritma, važno je vrijeme za pripremu jela svesti na minimum, a istovremeno iskoristiti blagodati profesionalne kuhinje i domaćeg okusa.

Ovo je prva pećnica koja profesionalno peče, kuha, podgrijava, otapa i suši jela uz korištenje patentirane tehnologije konvektomata u kućanstvu.

 

Brža priprema jela vrhunskog okusa

Savršeno i hrskavo pečena pizza na 200 stupnjeva, oduševit će vas okusom koji je postignut idealnom regulacijom vlage, koja se za vrijeme pečenja regulira na minimalnih 0% i pritom čini pečeno tijesto idealnim, baš kao iz krušne peći.

 

Bora pećnica ima cijev za odvodnju vode, pa izvlačenjem pare postiže dehidraciju tj. u njoj možete sušiti gljive, voće, povrće, a tu će radnju odraditi za svega pola sata. Istovremeno dovod vode omogućuje kuhanje na pari, zbog čega ćete u njoj skuhati idealan rižoto.

Bora X BO će vam poslužiti za sve popratne radnje, poput odleđivanja govedine na 44 stupnja ili ribe na 30. Otapanje čokolade, poput onog u mikrovalnoj pećnici, samo u ovom slučaju bez mikrovalova, vrši se pomoću pare i to izbornikom programa za bijelu ili posebno za crnu čokoladu.

Dezinficiranje, zagrijavanje posuđa, souve kuhanje, nižu se nevjerojatne mogućnosti samo jednog uređaja. Parno osvježavanje osušenog kruha za svega 3 minute. Idealno pečen odrezak s umetnutim mjeračem temperature i gotovo sve što možete i ne možete zamisliti ova pećnica već ima ili će nadogradnjom softvera tek imati. A što je najbitnije istovremeno možete pripremati jednako kvalitetna jela na tri nivoa.

 

 

Vrhunska softverska prilagodba u kombinaciji sa strojnom izvedbom

Kako bi njen ritam rada bio u skladu suvremenih potreba kao i osobnih preferencija, možete iskoristiti mogućnost dodavanja novih značajki postojećim programiranim jelima te tako slagati vlastiti menu. Programirana jela se nadopunjuju automatskim updateom softvera pa će vam na sučelje redovito pristizati nove mogućnosti, ali i ideje za kuhanje.

Korisničko sučelje sa izbornikom za pripremu jela je potpuno intuitivno te oponaša način rada kao i kod korištenja društvenih mreža. Upravo je za kuharske ideje ovo odličan alat, putem kojeg možete unaprijed istražiti vrstu jela i vrijeme pripreme te većinu jela dostaviti u vlastiti dom prije no što bi to uspio učiniti bilo koji dostavni servis.

 

Brza priprema jela je bitna a čistoća također

Regulacija temperature uz regulaciju vlage od 0 do 100% omogućuje idealnu pripremu svih vaših jela u dvostruko bržem vremenu od uobičajenog.

Umjesto sat vremena krumpir se peče pola sata, a jednako je i s tijestom, koje se diže izrazito brzo. Tu je i program za izradu džemova i jogurta.

Još jedna važna značajka, poput ugrađene nape, čini vaš prostor ugodnijim, a otvaranje pećnice bez zapuhivanja. Jednostavno održavanje čistoće pomoću programa za samočišćenje, pri samo 70 stupnjeva, vašu će pećnicu u potpunosti očistiti i osušiti za svega 4 sata.

 

Bora pećnica

Idealan trenutak za novu pećnicu kod nove renovacije kuhinje

Zbog svih navedenih prednosti važno je ostaviti dovoljno prostora za ugradnju, kao i dovesti vodu ili ju spojiti na cijevi obližnjeg sudopera. No za taj će se dio pobrinuti ekipa iz Nolte salona u Zadru, koja će vam pomoći u osmišljavanju razmještaja, osmisliti elemente u koje se pećnica s lakoćom ugrađuje te ostaviti dovoljno prostora otraga za ventilaciju.

Svi zaljubljenici u tehnologiju sigurno će razmisliti o tome da ovu pećnicu ugrade u vlastitom kućanstvu, a ako baš sada planirate ugradnju nove kuhinje pravi je trenutak da od starta krenete s uređajem, koji ćete s ponosom predstaviti prijateljima kao vašeg novog pomoćnika i kulinarskog chefa.

Kad već spominjemo renovaciju kuhinje, još jedna novost iz Bore je uređaj za vakumiranje, koji se ugrađuje ispod radne površine te se poput izvlačne utičnice otvara potiskom. Svježi sir kao iz dućana, svježe oprana salata, meso koje čuva svježinu više tjedana, sokovi jednako svježi i nakon nekoliko dana. Sve to ovim uređajem pomoću isisavanja zraka postižete u vlastitom kućanstvu, a pritom je recikliranje svedeno na minimum jer ćete sva jela zaista moći iskoristiti i nakon što ste neko vrijeme već zaboravili da stoje u frižideru.


Trogodišnja garancija uz stalnu mogućnost pregleda kvara na daljinu ovaj će stroj učiniti Vašim pouzdanim partnerom.


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Prva profesionalna pećnica za domaćinstvo iz iskustva Bora domaćina

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.