Dvije boje - izrada namještaja po mjeri
Tradicija proizvodnje namještaja, precizni strojevi i izrada prema pravilima struke jamstvo su klijentima da će proizvod koji naruče biti najbolji koji su mogli pronaći na tržištu.

Proizvodnja namještaja od punog drva puno je više od samog krojenja i spajanja ploča - ona zahtijeva godine iskustva, razumijevanje drva kao živog materijala, prilagođene strojeve i sušare, te niz znanja o tehnici izrade namještaja.

Opremanje hotela, vila, apartmana i kuća za odmor nikada nije bilo jednostavnije – renomirani hrvatski proizvođač namještaja ima u ponudi mogućnost najma namještaja i opreme. Već dugi niz godina ovaj domaći brend posjeduje eko markicu ERA eco label koja jamči da je namještaj i oprema interijera dugotrajna i izrađena u skladu sa strogim ekološkim pravilima. To je bio i razlog što je osmišljen koncept najma namještaja kako bi se turističkim i drugim poslovnim objektima omogućila jednostavnija nabava vrhunskog, kvalitetnog namještaja.
Najam namještaja moguće je ugovoriti od jedne do pet godina i nakon što protekne taj period, namještaj se može zadržati ili vratiti bez naknade. Najam se obračunava mjesečno ili tromjesečno i taj iznos, uvećan za PDV knjiži se direktno na trošak.

Ovo je odlična prilika jer nema hipoteke niti bankovnih zavrzlama, namještaj i oprema se otplaćuju iz poslovanja i nije potrebno ulagati sredstva nego ih se može prenamijeniti za daljnje poslovanje.
 
Prikaži više detalja >

3 Proizvoda od Dvije boje - izrada namještaja po mjeri

 

 

Dvije boje