GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE je vodeći svjetski dobavljač sanitarnih armatura i globalna marka posvećena pružanju inovativnih proizvoda za vodu. Mnogo desetljeća GROHE se zalaže za vrijednosti marke, tehnologiju, kvalitetu, dizajn i održivost koje sve ilustriraju GROHE-ovu predanost stvaranju iznimnih iskustava i pružanju "Čiste radosti u vodi".

Svojim inženjeringom, inovacijama i dizajnerskim aktivnostima čvrsto usidrenim u Njemačkoj, proizvodi GROHE nose oznaku kvalitete "Made in Germany", što u konačnici jača povjerenje kupaca u marku.

Sva postrojenja proizvodne mreže GROHE koriste se visoko preciznim proizvodnim inženjeringom kako bi se osigurala usklađenost s dosljedno visokim GROHE standardima. Na ovaj način GROHE osigurava da njegovi proizvodi bezkompromisno ispunjavaju zahtjeve u pogledu izrade i funkcionalnosti.

Samo tijekom proteklih deset godina, uspjeh GROHE-a potvrđen je s više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i najbolja tri mjesta među "najodrživijim njemačkim najvećim tvrtkama u 2015. godini".

Brojni visokoprofilni projekti širom svijeta opremljeni su proizvodima GROHE, što svjedoči o sklonosti arhitekata, dizajnera i programera prema marki.

GROHE je 2014. godine postao dio korporacije LIXIL Group, tvrtke koja se javno kotira na Tokijskoj burzi. LIXIL je svjetski tržišni lider u industriji sanitarne keramike i također vodeći japanski dobavljač za opremanje domova i građevinskog materijala.
 
Prikaži više detalja >

 

 

Grohe