Nobel Water zgrada
NOBEL Water Systems
Tvrtka Nobel Water Systems d.o.o. prisutna je od 1999. godine na tržištu s ponudom rješenja i proizvoda za omekšavanje i filtraciju vode za piće u stambenom, komercijalnom i industrijskom sektoru.

Nobel Water Systems d.o.o. je ekskluzivni distributer za jugoistočnu Europu renomiranog američkog proizvođača EcoWater Systems, globalnog lidera u ovom segmentu s tradicijom postojanja od 1925. godine.

EcoWater je tvrtka članica unutar grupe Marmon, koja je međunarodni konglomerat od preko 180 autonomnih proizvodnih i uslužnih organizacija. Marmon Holding je pak dio Berkshire Hathaway, investicijskog fonda koji vodi najpoznatiji svjetski investitor g. Warren E. Buffett.

Omekšavanje tvrde vode

„TVRDA VODA“ koja sadrži povećane količine mineralnih krutih soli kalcija i magnezija, uzrokuje mnogostruke probleme stvaranjem kamenca. Nakupljanje naslaga kamenca u perilici rublja, perilici posuđa, bojlerima, sustavima grijanja, vodokotlićima, sanitarijama i drugim uređajima, neugledne naslage na posuđu, staklu, pločicama i slavinama su uobičajene posljedice korištenja tvrde vode.

Tvrda voda isušuje kožu i kosu, uzrokujući iritaciju i perutanje, zahtijeva dvostruko veću količinu deterdženta za pranje rublja, posuđa i više vremena za čišćenje.

Rješenje svih problema s tvrdom vodom je instalacija centralnog omekšivača vode na glavnom dovodu vode u objekt. Omekšivač vode uklanja u potpunosti kamenac iz vode tehnologijom ionske izmjene.

Ključne prednosti korištenja omekšane vode

Meka i svilenkasta koža: Kupanje i tuširanje omekšanom vodom pomaže u zadržavanju prirodne hidratacije, čineći vašu kožu mekom i sjajnijom. Također, šamponi i sapuni bolje djeluju s omekšanom vodom, stvarajući obilnije pjenjenje.

Manje vremena za čišćenje: Tvrda voda ostavlja neugledne naslage na posuđu, staklu, pločicama i slavinama. S omekšanom vodom sve površine ostaju sjajne i bez mrlja.

Zaštita Vaših kućanskih aparata: tvrda voda uzrokuje nakupljanje naslaga kamenca u perilici rublja, perilici posuđa, bojlerima i drugim kućanskim uređajima. Korištenjem omekšane vode, produžujemo njihov životni vijek, smanjujemo potrebu za popravkom i održavanjem te poboljšavamo njihovu učinkovitost.

Smanjenje troškova energije: Korištenjem omekšane vode, eliminiramo stvaranje kamenca, čime poboljšavamo učinkovitost svih uređaja i smanjujemo troškove energije.

Ušteda na deterdžentima: Korištenjem omekšane vode, značajno smanjujemo potrošnju deterdženata i ostalih sredstava za čišćenje, što rezultira dugoročnom uštedom novca.

Postojanost boja i mekoća tkanina: Pranjem rublja u omekšanoj vodi boje tkanina ostaju trajne a tkanine postaju mekše i ugodnije na dodir.

Ukusnija hrana i napitci: Omekšana voda ima pozitivan utjecaj na okus hrane i napitaka koje pripremamo kod kuće. Arome postaju izražajnije, tekstura i okus hrane i napitaka puniji.

EcoWater Systems rješenja za omekšavanje tvrde vode prilagođena su svim veličinama objekata u kojima nalaze svoju primjenu, od privatnih jednosobnih stambenih jedinica, obiteljskih kuća, wellness centara, vinarija i kraft pivovara, brodova, hotela, restorana i kafića, proizvodnih pogona i stambeno-poslovnih zgrada.
 
Prikaži više detalja >

 

 

NOBEL