Plan2B
Kada je riječ o opremanju poslovnog interijera, Plan 2B tim vam može pomoći u svakoj fazi tog procesa ... od razrade koncepta i vizualizacije, do finalnog opremanja i montaže namještaja, kako biste oblikovali dinamičan poslovni prostor, koji odražava kulturu vaše kompanije.

U ponudi tvrtke pronađite ergonomske uredske stolice s garancijom od 5 do 10 godina, radne stolove podesive po visini te dodatna ergonomska rješenja za kreiranje radnih zona, prostora za timski rad, konferencijske dvorane, recepcije, lounge zone i terase. Uz modularan i fleksibilan uredski namještaj, odaberite i raznovrsne podne obloge (tepihe i LVT) te interijerske staklene stijene za pregradu po vašim potrebama, a uz sve to Plan 2B će se pobrinuti da akustikom prostora postignete maksimalan radni učinak.

Uz pomoć projektnih rješenja i širokog asortimana te dugogodišnjeg iskustva i znanja o ergonomiji i udobnosti radnog mjesta, Plan2B će kreirati radne prostore koji potiču angažiranost i produktivnost. Prilikom razrade prijedloga za uređenje interijera s fokusom na funkcionalnost i maksimizaciju prostora, u skladu sa najnovijim trendovima kod dizajna interijera.
 
Prikaži više detalja >

 

 

Plan2B