Studijo
Studijo.co
Utemeljiteljica i kreatorica je Josipa Maras, grafička dizajnerica i slikarica. Nakon deset samostalnih izložbi, 2013. godine Josipa je lansirala prvu liniju ilustracija i zaronila u svijet digitalnog slikarstva.

To ju je dovelo do uređenja interijera, što ju je kasnije dovelo do tapeta. Danas Studijo nudi više od 180 različitih dizajna tapeta. Studijo s izradom tapeta u obliku murala kreće krajem 2018. godine. Godine 2019. Josipa je dobila nagradu "Stvaratelji za stoljeća" za rast i razvoj inovacija i poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.
U 2021. godini Studijo je osigurao nominaciju za prestižnu svjetsku dizajnersku nagradu German Design Awards 2022 i na međunarodno priznatom natjecanju arhitekata i dizajnera iz cijelog svijeta osvojio nagradu 'Archiproducts Design Award - longlisted 2021' za tapetu Maslinik. Već sljedeće, 2022. godine, Studijo ponavlja uspjeh osvajajući 'Archiproducts Design Award longlisted 2022' za tapetu Mramorni cvijet, a s istom tapetom osigurava pobjedu na German Design Awards 2023.

"Naša je vizija izvaditi umjetnost van okvira i svaki zid učiniti nosivim."
 
Prikaži više detalja >

 

 

Studijo.co