gealan prozor
GEALAN PVC prozorski okvir u boji

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Prozori GEALAN-acrylcolor® ispunjavaju najviše tehničke i funkcionalne zahtjeve za inovativne površine u boji.  
Patentirana površina GEALAN-acrylcolor® omogućuje izradu PVC prozora s jedinstvenim svojstvima: postojanošću boje, trajnošću, otpornošću na prljavštinu. Vanjska svilenkasta mat površina desetljećima je otporna na vremenske uvjete i ostaje bezvremenski elegantna.

Raznolikost dizajna

GEALAN-acrylcolor® površine nude se za različite sustave profila u svim dubinama gradnje. Bilo povijesne stare zgrade ili moderna kubična arhitektura; bez obzira jesu li prozori, kućna vrata, balkonska vrata ili klizna rješenja. Proizvodnja GEALAN-acrylcolor® profila neprestano se nadograđuje i proširuje, tako da GEALAN danas nudi rješenja za širok spektar građevinskih situacija.

Dugogodišnje tehnološko iskustvo

GEALAN se više od 40 godina oslanja na GEALAN-acrylcolor®: preko 80 milijuna metara prodanih profila, i to samo od 2000. godine, od čega 49 milijuna u Njemačkoj, potvrđuje visoku razinu prihvaćanja GEALAN-acrylcolor®-a među proizvođačima prozora, specijaliziranim trgovcima, arhitektima i graditeljima.

Široka paleta boja

GEALAN-acrylcolor® paleta boja neprestano se prilagođava, optimizira i proširuje kako bi odražavala tržišne trendove. Standardne boje obuhvaćaju devet nijansi.  Na zahtjev je dostupno i preko 50 drugih posebnih boja, od bijelog aluminija do ljubičasto-crvene boje.

Tamni profili za savršenu estetiku

Visokokvalitetna površina GEALAN-acrylcolor® stapa se s PVC profilom u boji. Plemenita kombinacija vrhunske površine, tamnog osnovnog tijela i odgovarajućih dekorativnih folija dostupna je u svim GEALAN sustavima.
GEALAN-acrylcolor® dostupan je u gornjim bojama RAL 7016, RAL 9005 i DB 703 s tamnim osnovnim tijelom. Može se odabrati šest odgovarajućih dekorativnih folija kao pandana za unutrašnjost. Time se stvara širok raspon mogućih kombinacija s kojima se mračna estetika može oblikovati individualno i skladno.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >