Kanalica Sem Drain Semmelrock
Sem Drain Semmelrock kanalica

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Uradi sam ili SemDrain® DIY kanali za odvodnju dostupni su u dvije dimenzije, 50x100x1000 i 100x100x1000 (svijetli otvor) te su pogodne za površine koje koriste pješaci i biciklisti, zelene i vrtne površine, školska dvorišta.

Odvodni kanali za veće klase nosivosti, B125 i C250, dostupni su u dimenziji 100x100x1000 (svijetli otvor) te su pogodni za pješačke i vozne površine, parkirališta te za zaustavne trake cesta po kojima se ne vozi.Koju rešetku odabrati?
Rešetke za odvodne kanale izrađene su od različitih materijala i zahvaljujući tome mogu se prilagoditi različitim potrebama i zahtjevima. Mogu se koristiti i u različitim sektorima i okruženjima, kao što su vrtovi ili površine u industrijskim sektorima, gdje su korozivne tvari česte.

Rešetke su naizloženiji djelovi kanala za odvodnju, stoga moraju biti u stanju izdržati vanjska opterećenja i naprezanja.

Opterećenja su razvrstana prema normi EN 1433, koja također definira karakteristike i parametre koje rešetke moraju imati prema opterećenju koje mogu izdržati.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >