Solarni crijep u Karlovcu
Sunstyle solarni crijep

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Danas je naša potreba za životnim prostorom i mobilnošću sve veća, kao i naša globalna potražnja za energijom. Izgaranje nafte, plina i ugljena kao neobnovljivih izvora energije te posljedično ispuštanje CO2 u atmosferu, razlozi su globalnih klimatskih promjena.

Korištenjem obnovljivih izvora energije, poput sunca, smanjuje se ovisnost o neobnovljivim izvorima energije. Energetski učinkovite zgrade ne samo da troše manje energije, već se mogu koristiti i za proizvodnju energije, a pri čemu je upotreba krovnih površina i fasada za proizvodnju solarne energije očito rješenje.

Krov kao element arhitektonskog dizajna optimalno iskorištava građevinske površine za proizvodnju vrijedne solarne energije. Već više od 10 godina, krovovi sa SunStyle crjepovima za proizvodnju energije koriste se na zadovoljstvo međunarodnih klijenata.

Sa SunStyle® solarnim krovom razvili smo svestrano rješenje koje je ujedno i krovni materijal i elektrana. Zahvaljujući novoj tehnologiji premazivanja u boji, SunStyle fotonaponski crjepovi mogu se proizvesti u različitim bojama i površinskim teksturama.

Pazili smo i na estetiku naših krovova kako bi osigurali što bolju vizualnu uklopljenost proizvodnje solarne energije u okruženje. Sa SunStyle sustavima dajemo svoj doprinos održivoj opskrbi električnom energijom.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >