Hörmann
Hörmann - vodeći europski proizvođač kućnih i dvorišnih vrata, garažnih vrata, vrata i dovratnika

- O nama
Na tržištu građevinskih elemenata danas se dvorišna i kućna vrata, dovratnici i motori vežu za ime Hörmann - jer Hörmann grupa je na tom području vodeći europski proizvođač. To je postignuto višegodišnjim, stalnim rastom obiteljske proizvodnje pod znakom inovacije, jamstva kvalitete i suradnje s klijentima.

Hörmann grupu danas vodi treća i četvrta generacija unuka i praunuka utemeljitelja tvrtke Augusta Hörmanna. Dioničari koji osobno jamče za proizvode tvrtke Hörmann Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann i Christoph Hörmann.

- Inovativni proizvodi
Kamen temeljac za današnju tvrtku položen je 50tih godina prošlog stoljeća industrijskom izradom suvremenih garažnih krilno podiznih vrata, nazvanih Berry vrata. Sekcijskim vratima koja štede prostor i otvaraju se okomito, za garaže, industrijske objekte i malu privredu 1960tih godina započet je budući razvoj. Paleta proizvoda od onda se sustavno širila. Tako ona danas osim poznatih klasika obuhvaća i rolo vrata, klizna i brzokretna vrata, kućna i unutarnja vrata, dovratnike, motore za vrata, protupožarna i dimootporna zatvaranja, sustave pretovara kao i sustave automatskih kliznih vrata i nadzora prilaza.

- Internacionalni rast
Hörmann grupa je vodeći europski proizvođač kućnih i dvornišnih vrata. Od osnivanja 1935. godine proizvedeno je i diljem svjeta isporučeno više od 20 milijuna vrata. U više od 36 specijaliziranih tvornica u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji više od 6.000 suradnika razvija i proizvodi kvalitetna dvorišna i kućna vrata, dovratnike i motore za uporabu u privatnim i inustrijskim objektima. Glavno sjedište svjetski poznate Hörmann grupe je u malom gradiću Steinhagen u Njemačkoj. Zadnji godišnji promet i dalje obiteljske tvrtke bio je veći od 1 milijarde eura. Hörmann je s više od 100 vlastitih distribucijskih ureda zastupljen u više od 40 zemalja, a u daljnjih 50 zemalja preko u distribucijskih partnera.

-Socijalni i kulturni angažman
Obzirom na socijalnu osvještenost Hörmann tradicionalno podržava projekte organizacija i ustanova koje djeluju u zajednici, a koje se bave situacijom osoba s invaliditetom ili kronično bolesnim osobama.
Informacije o dosadašnjim i aktualnim projektima koje podržava tvrtka Hörmann naći ćete na njemačkom i engleskom jeziku na stranici www.AmHerzen.de.
 
Prikaži više detalja >

 

 

Hormann