Ugodni stanovi za prodaju u Zadru na jako dobroj lokaciji

O novoj stambenoj zgradi koju gradi Izgradnja d.o.o. i stanovima za prodaju na adresi Put Kotlara u Zadru ispričao nam je Zvonimir Ovčar, prokurist tvrtke.
  • Foto: Ivan Čorić, Izgradnja d.o.o.

Gradi se nova stambena zgrada sa stanovima za prodaju na mirnoj i kvalitetnoj lokaciji u Zadru, na adresi Put Kotlara.

Sa parkirališta zgrade jednostavno se uključiti u dvosmjernu prometnicu, a volite li kraće šetnje iz vlastitog ćete stana većinu aktivnosti moći obavljati i bez upotrebe osobnog automobila.

Primjerice plaža Kolovare, trgovački centar, kino, pošta ili kolodvor nalaze se na petnaestak minuta pješice, a osnovna škola Smiljevac udaljena je otprilike 700 m.

Na udaljenosti od 10 km nalazi se aerodrom, a izlaz iz grada te priključivanje na brzu cestu također je u neposrednoj blizini automobilom. Iako je ovo plus za sve potencijalne kupce posebno je korisno za one koji bi kupljeni stan namijenili za turistički najam.

 

Komfor življenja

Nosivu konstrukciju čine armiranobetonski zidovi debljine 20 cm. Računa se povelo i o toplinskoj i zvučnoj izolaciji. Toplinsku ovojnicu zgrade osigurava mineralna vuna ROCKWOOL, prosječne debljine 12 cm. Stanovi su međusobno odijeljeni nosivim zidovima debljine 20 cm, a sa svake strane nalazi se dodatni sloj toplinske i zvučne izolacije kako bi se smanjio gubitak energije u stanovima, a povećala privatnost te komfor življenja stanara. Svi pregradni zidovi u stanovima izrađeni su od knaufa. Daljnju uštedu energije omogućuje podno grijanje na toplu vodu. Zgrada će biti spojena na plinsku mrežu EVN Croatia, a stanovi će biti opremljeni plinskim bojlerima za pripremu tople vode.

Za što ugodniji boravak u ljetnim mjesecima za hlađenje su odabrane klima jedinice, a svaka pojedina vanjska jedinica bit će smještena na ravnom krovu zgrade gdje se vodilo računa o toplinskoj te o hidro izolaciji. Visoko prizemlje zgrade također je dodatno izolirano izvana budući da je ispod smješteno natkriveno parkiralište.

Uz svaki stan kupuju se i odgovarajuća parkirna mjesta te ostava u podrumu. Parkirna mjesta dijelom se nalaze u podzemnoj garaži, dijelom su natkrivena u prizemlju zgrade, a manjem dijelu stanova pripadaju nenatkrivena parkirna mjesta smještena ispred ulaza zgrade D.

Parkirna mjesta u garaži te natkrivena u prizemlju zgrade opremljena su i utičnicom za punjenje električnih automobila.

Priču o komforu zaokružujemo s liftom ugrađenim u svaki od četiri ulaza u zgradi kojim se spuštate sve do podzemne garaže ili spremišta u podrumu.

Stanovi

U četiri ulaza sa 4 etaže, smjestilo se 48 stanova. Na raspolaganju su jednosobni stanovi veličine 47 te dvosobni stanovi površine 62 kvadrata. Na svakoj etaži nalaze se bočno dva veća stana te manji stan u sredini, a pristupa im se putem stubišta ili lifta. Stanovi su prozračni te posjeduju više otvora gdje je ugrađena kvalitetna stolarija tvrtke Miral izrađena od petokomornih PVC profila sa 3 brtve njemačkog proizvođača Aluplast, koji osiguravaju toplinsku izolaciju te manju razinu buke kada ih zatvorite.

Svi stanovi imaju izlaz na zanimljivu lođu jugozapadne orijentacije. Lođe su zamišljene i projektirane da promatrajući ih izvana tvore nesvakidašnje pročelje zgrade koje sigurno neće proći nezapaženo.

Također, sigurno će vas razveseliti da sa jugozapadne strane puca lijep pogled na more i zadarske otoke, posebice sa viših etaža.

Otvoreni prostor u dnevnom dijelu povezuje kuhinju, blagovaonicu i boravak s izlazom na lođu, kupaonica i spavaće sobe, odnosno jedna spavaća u manjem stanu pružaju intimu stanarima. U hodniku smjestila se niša, odnosno dvije u većem stanu, za ugradbeni ormar čime se prate trendovi za potpunim iskorištavanjem prostora te dojmom urednosti.

Na južnom dijelu parcele, ispred ulaza D planira se uređenje ograđenog zelenog parka.

Završne obloge

Toplinu prostora pružaju završne podne obloge u dnevnoj i spavaćim sobama s klasičnim svijetlim nijansama parketa, a u kupaonici, kuhinji i lođi kvalitetna keramika velikih dimenzija u neutralnim sivkastim nijansama. Bezvremenske neutralne nijanse osiguravaju skladno kombiniranje sa većinom stilova i boja kod odabira namještaja i detalja za uređenje.

Izgradnja d.o.o.

Investitor i izvođač građevinskih radova je tvrtka Izgradnja d.o.o. sa sjedištem u Međimurju. Stalno zapošljavaju otprilike 150 djelatnika i pokrivaju gotovo sve vrste građevinskih zanimanja pa stoga obavljaju i sve vrste građevinskih radova. Osim gradnje, rekonstrukcije, adaptacije i uređenja okoliša bave se vlastitom stanogradnjom te prodajom stanova. Od osnivanja posluju po čitavoj Hrvatskoj, a u Dalmaciji prisutni su već preko 20 godina.

Osim u Hrvatskoj građevinske radove izvode i na području središnje Njemačke, a stečena iskustva i nove tehnologije iz inozemstva prakticiraju i na gradilištima u Hrvatskoj.

Iza tvrtke Izgradnja d.o.o. stoji velik broj stambenih, poslovnih, gospodarskih te ostalih objekata izgrađenih u zemlji, ali i inozemstvu. Izgrađene referentne objekte, kako i one još u fazi izgradnje možete pogledati na webu tvrtke https://izgradnja-domasinec.hr/projekti/.

Stanje na gradilištu

Roh-bau građevinski radovi privode se kraju te slijedi faza obrtničkih radova. Završetak radova i useljenje očekuje se na ljeto 2023.

Ugrađen lift i plinsko podno grijanje te podzemna garaža prednosti su koje do sada nismo često sretali na novogradnjama u Zadru. Uz sasvim solidnu lokaciju i kvalitetne materijale korištene u izgradnji ova novogradnja ima već popriličan broj prednosti.

Ukoliko Vas zanimaju stanovi u ovoj zgradi za više informacija ili dogovaranje obilaska možete koristiti niže navedene kontakte:

+385 98 426 254

zovcar@izgradnja-domasinec.hr

www.izgradnja-domasinec.hr/put-kotlara/ 

 

Svi stanovi su prodani. Veselimo se novom projektu!


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Ugodni stanovi za prodaju u Zadru na jako dobroj lokaciji

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.