skelin mont alu vrata
ALU ulazna vrata SCHÜCO ADS 65/75

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

SCHÜCO ADS 65/75 serija je odličan izbor za svaki dom ili poslovni prostor. Model krasi vrhunska vizualna širina od 147 mm, rješenja plitkih pragova za gradnju bez barijera, kao i moguće pomicanje potpornih točaka.
Vrata imaju mnogobrojne varijante izvedbe kao što su: jednokrilne ili dvokrilne, otvaranje na vanjska i unutrašnja, antipanik-vrata, klizna vrata. Za automatizirani komfor i sigurnost, postoji opcija ugradnje SCHÜCO Door Control Sistema koji se jednostavno integrira u konstrukciju vrata.
Skelin Mont aluminijska ulazna vrata mogu zadovoljiti sve tražene uvjete svojim tehničkim karakteristikama i statikom. Možete odabrati boju vrata i izgled, kao i mogućnost otvaranja vrata karticom, otiskom prsta i sl.  Kada za svoj dom želite visoku kvalitetu i funkcionalnost, tada su aluminijska vrata odličan izbor za vas.
Prednosti ALU vrata: izvanredna toplinska i zvučna izolacija; moderan dizajn; mogućnost oblikovanja i prilagodbe prema željama i potrebama klijenta; visoki stupanj čistoće i izdržjivosti; otpornost na vremenske uvjete; lako održavanje kvalitetnog materijala; visoki stupanj protuprovalne zaštite ugradnjom kvalitetnih okova.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >