Skelin Mont d.o.o.
Skelin Mont d.o.o. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Šibeniku, koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije. Osim stolarije, Skelin Mont u svom vlastitom pogonu proizvodi i staklarske proizvode, što je osobit ponos.

Od samog osnutka pa sve do danas, Skelin Mont d.o.o. postao je jedna od vodećih tvornica u regiji, koja u svojoj ponudi ima široku paletu vrhunskih proizvoda i usluga. Skelin Mont d.o.o. je 2004. godine započeo najprije sa proizvodnjom aluminijske stolarije, a godinu dana kasnije započinje proizvoditi i PVC stolariju te staklarske proizvode.

Skelin Mont se ističe kao lider u proizvodnji kvalitetnih i raznolikih proizvoda što svjedoči i višegodišnjom garancijom kvalitete. Povjerenje kupaca te brojnih poslovnih partnera Skelin Mont je stekao zahvaljujući svom pristupu poslute obiteljskoj atmosferi koju ističe na svakom koraku. Neprestana kontrola kvalitete materijala koje koristi, tehnološki precizna izrada, moderne i automatizirane linije za izradu, pristupačne cijene proizvoda, kratki rokovi isporuke i montaže, višegodišnja garancija na proizvode i brojne druge vrijednosti, razlog su zašto se kupci uvijek iznova vraćaju.
 
Prikaži više detalja >