eVolution Nobel Water omekšivači tvrde vode
EcoWater eVOLUTION omekšivači tvrde vode - stanovanje

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Ovisno o maksimalnoj količini utrošene vode i njenoj razini tvrdoće izražene u njemačkim stupnjevima dH, kao najvažnijim parametrima odabira odgovarajuće veličine omekšivača vode, slijedeći modeli EcoWater eVOLUTION su dostupni:

- eVOLUTION 100 COMPACT - Broj korisnika: 1-2
- eVOLUTION 200 COMPACT - Broj korisnika: 2-3
- eVOLUTION 300 BOOST - Broj korisnika: 3-4
- eVOLUTION 400 BOOST - Broj korisnika: 3-6
- eVOLUTION 500 POWER - Broj korisnika: 4-8
- eVOLUTION 500 POWER ECOMULTI - Broj korisnika: 4-8 (Bunarska voda)
- eVOLUTION REFINER BOOST - Broj korisnika: 3-4
- eVOLUTION REFINER POWER - Broj korisnika: 4-8

Modeli „Refiner“ dodatno reduciraju klor u vodi, filtracijom putem aktivnog ugljena. Ujedinjujući vrhunske tehnologije omekšavanja vode s filtracijom preko aktivnog ugljena, EVOLUTION Refiner osigurava dvojaku zaštitu. Osim što eliminira tvrdoću vode i sprječava stvaranje kamenca, model „Refiner“ također reducira klor i druge nečistoće, čime značajno poboljšava okus i miris vode.

Omekšivači EcoWater eVOLUTION poboljšani su bežičnom WiFi tehnologijom koja omogućava nadziranje sustava i potrošnje vode putem pametnog telefona, tableta ili računala s bilo kojeg mjesta.

HydroLink Plus® revolucionarni sustav za praćenje rada omekšivača pomaže u ispravljanju potencijalnih problema prije nego što postanu problemi. Jednostavna i sigurna HydroLink Plus® online aplikacija u svakom trenutku pruža informacije o uređaju, kao što su broj dana do pražnjenja spremnika soli, raspored ciklusa, potrošnja vode, raspoloživa količina vode koja se može obraditi u litrama, količina uklonjenog kamenca i ostale.

Dodatno, HydroLink Plus® se može programirati za slanje SMS ili email poruka alarma, upozorenja i dijagnostike našem osoblju servisa, koji će nadzirati Vaš EcoWater sustav i pružiti prikladno održavanje i servis po potrebi.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >