EcoWater Serie 5000, omekšavanje tvrde vode - industrija
EcoWater Serie 5000, omekšavanje tvrde vode - industrija

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

EcoWater Serija 5000 industrijskih omekšivača vode koristi se za uklanjanje kamenca iz vode u stambenim zgradama, naseljima te malim do srednje velikim industrijskim pogonima.

Ovisno o dostupnim priključcima i ciljanom maksimalnom protoku na specifičnoj lokaciji, klijentu prema dogovoru predlažemo idealnu instalaciju za maksimalnu učinkovitost i isplativost. Svi modeli EcoWater Serije 5000 dostupni su u Simplex, Duplex, Triplex i Quadplex varijantama, s različitim kapacitetima omekšavanja tvrde vode, te raspoloživim priključcima od 1“ i 2“ (inch).

Jamstvo kvalitete i reference

S vlastitom servisnom službom, skladištem rezervnih dijelova i tradicijom postojanja 25 godina, Nobel Water Systems tim stručnjaka daje dodatno jamstvo da će kupci EcoWater omekšivača tvrde vode biti zadovoljni neprekidnim radom uređaja,prednostima korištenja omekšane vode i financijskim uštedama tijekom 15-20+ godina, za vrijeme čitavog predviđenog radnog vijeka uređaja.

U proteklih 25 godina, više od 10.000 privatnih i poslovnih klijenata poklonilo nam je svoje povjerenje.
Naši klijenti su vodeća poduzeća u hotelskom turizmu poput Plave Lagune d.d. iz Poreča, Palace i Admiral hotela iz Zagreba, u sektoru proizvodnje i trgovine naša rješenja odabrali su Rimac Grupa, Print Grupa, Kaufland, mljekara Veronika između ostalih.

Vrhunske vinarije i destilerije Korta Katarina, vinarija Galić, destilerije Rakijaso, Wise Grus iz Daruvara, Habitat Distillery iz Dubrovnika, kraft pivovare Mlinarica i Kaptol iz Zagreba koriste EcoWater rješenja za tretman vode.
Naša rješenja za tretman vode koriste i prestižne stomatološke poliklinike Kalmar Dentistry, Poliklinike Kustec, Premium Dent, između ostalih.

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite vezane uz rješavanje problematike tvrde i onečišćene vode.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >