Grohe termostat za idealnu temperaturu vode
GROHE TERMOSTATI

Section

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Termostati za tuširanje mogu pružiti brzo olakšanje: Zahvaljujući GROHE-ovoj tehnologiji TurboStat, voda je željene temperature u djeliću sekunde i održava se konstantnom za vrijeme vašeg tuširanja. Recite zbogom vremenu i uzalud potrošenoj vodi dok pokušavate postići odgovarajuću temperaturu i uživati u trenutku tuširanja prepunom opuštanja. Različite inačice GROHE termostata odgovaraju svakom tušu:


GROHTHERM 800 Cosmopolitan - Moderna verzija kompaktnog termostata
Volite li kvalitetu, tehnologiju i dizajn po atraktivnoj cijeni? Grohtherm 800 Cosmopolitan kombinira sve to. Tanka, cilindrična silueta termostata zadovoljava sve zahtjeve elegantnog, modernog dizajna kupaonice. Čvrste metalne ručke novog Grohtherm 800 Cosmopolitana nadopunjuju elegantni dizajn koji se i lako čisti. Sigurnost i ergonomska jednostavnost upotrebe osigurani su integriranim Ergorimom na poleđini za odlično rukovanje, čak i kada su vam ruke mokre ili pune sapuna. Zahvaljujući GROHE EcoButton, Grotherm 800 Cosmopolitan može smanjiti potrošnju vode do 50% uz isti doživljaj tuširanja.

GROHTHERM 1000 Performance – Cjelovite performanse tuša s dodatnim sigurnosnim značajkama
Jeste li znali? Želite li se istuširati vrućom vodom, ali ste se opekli na vrućoj slavini? S tehnologijom GROHE CoolTouch ovo se ne može dogoditi.
Ona osigurava da se između vruće vode i površine proizvoda stvara barijera hladne vode koja uvijek ostaje hladna na dodir i nikada ne prelazi temperaturu tuša. Rebrasta površina ergonomske ručke ProGrip također ju čini ugodnom za rukovanje, čak i kada su vam ruke pune sapuna ili kada se njome služe djeca. Štoviše, razmišljali smo i o svjesnom pristupu vodi: GROHE EcoButton štedi do 50% vode tijekom tuširanja.
Prikaži više detalja >
Prikaži manje detalja >