POZIV ARHITEKTIMA: Promovirajte svoj EU projekt i povećajte vidljivost u suradnji s portalom egradnja

Portal egradnja.hr poziva arhitekte na suradnju u medijskoj promidžbi i vidljivosti projektnih prijedloga i poslovanja, u okviru natječaja „Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija“
  • Foto: Possessed Photography

Aktivnosti promidžbe i vidljivosti obavezni su elementi svakog projekta koji se financira sredstvima EU fondova, pri čemu medijska vidljivost projekta predstavlja jedno od učinkovitijih komunikacijskih alata za transparentno i cjelovito predstavljanje njegovih aktivnosti i ostvarenih rezultata ciljanoj javnosti.

Na jednom mjestu predstavite unaprijeđenu arhitektonsku praksu potencijalnim partnerima i klijentima


Kao jedinstveno mjesto koje donosi cjelovite priče o projektima uređenja, opremanja i gradnje kvalitetnih objekata,  hrvatski portal arhitekture i izgradnje egradnja.hr  predstavlja efikasan medijski kanal putem kojeg našoj i vašoj ciljnoj skupini - potencijalnim partnerima i klijentima iz sektora graditeljstva, možete ispričati priču o svom projektu i njegovom upravljanju kao primjeru dobre prakse. Na našim stranicama predstavite primijenjene tehnologije kojima ste digitalizirali i unaprijedili svoje poslovne procese, povećali kvalitetu svojih budućih projektnih rješenja i konkurentnost na tržištu.

Portal egradnja.hr donosi priče koje čitate s punim povjerenjem i vrlo rado ćemo na jednak način pristupiti i vašem poslovanju bez obzira na veličinu vašeg ureda. 

EU sredstva za razvoj inovativnih procesa, proizvoda i usluga


Aktualni natječaj „Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija“ otvoren je do 1. srpnja 2024., dok se rezultati ocjenjivanja projektnih prijava očekuju u jesen. Arhitektima, dizajnerima, izdavačima, poduzećima za izradu videoigara, elektroničkim medijima i drugim subjektima u području kulturnih i kreativnih industrija na raspolaganju je 34 milijuna eura usmjernih na jačanje kapaciteta kulturnih i kreativnih industrija za poslovanje na jedinstvenom digitalnom tržištu u skladu s novim regulatornim i zakonodavnim okvirom te razvoj novih inovativnih procesa, proizvoda i usluga.


Pozivom će se omogućiti mikro, malim i srednjim poduzećima uvođenje novih tehnologija u poslovne modele i proizvodne procese, kao i provedba svih aktivnosti koje su preduvjet za kvalitetnu digitalnu transformaciju s ciljem optimizacije, povećanja kvalitete te time i konkurentnosti kulturno umjetničkog i kreativnog proizvoda i usluga na globalnom digitalnom tržištu.

Od 2.655,00 do 5.000,00 eura za promidžbu i vidljivost


Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 15.000,00 EUR po projektnom prijedlogu, a najviši iznos bespovratnih sredstava male vrijednosti (de minimis potpora) koji se može dodijeliti po pojedinom prijedlogu iznosi 300.000,00 EUR.


Prihvatljivi prijavitelji podijeljeni su u grupe A i B s definiranim obveznim i neobveznim aktivnostima. 


Za aktivnosti Promidžbe i vidljivosti, dozvoljena visina troškova u Grupi A je do 5.000,00 EUR, u Grupi B do 2.655,00 EUR. U slučaju odobrenja projekta, očekivani povrat sredstava za ovu aktivnost je 50 posto u Grupi A, odnosno 85 posto u Grupi B.

 

Obratite nam se s povjerenjem na mail info@egradnja.hr ili telefonski na +385 98 565 572


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

POZIV ARHITEKTIMA: Promovirajte svoj EU projekt i povećajte vidljivost u suradnji s portalom egradnja

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.