Ledina kupaonica oduševljava na prvi pogled!

Raskošna kupaonica instagram profila Ledeboss realizirana s budgetom manjim od 5.000 eura
  • Foto: Ledaboss

Geberit

Nakon tri godine planiranja, razmišljanja, traženja majstora i čekanja isporuke kupaonskih elemenata, vlasnici danas uživaju u vlastitoj kupaonici iz snova.

Proteklih tri godine vlasnici su gledali u prazan potkrovni prostor njihove buduće kupaonice, zamišljajući i pomno planirajući svaki mogući detalj uređenja. Rezultat ih je u konačnici potpuno oduševio.

Kupaonica veličine 6.5 m2 iziskivala je pomno planiranje svakog centimetra prostora, kako bi se na najbolji mogući način iskoristila kosina potkrovlja. Uz već unaprijed postavljene instalacije bile su potrebne preinake prije početka uređenja. U toj su fazi utičnice premještene na savršeno odgovarajuće mjesto, a na mjestu obične wc školjke postavljena je nova viseća školjka sa Geberit Duofix Basic Delta 20 ugradbenim vodokotlićem.

-S obzirom da u startu nismo imali velik budžet, stvari smo kupovali postepeno. To znači da bi jedan mjesec kupili pločice, pa nakon nekog vremena kadu, pa zatim wc i tako dalje. Stvari su strpljivo čekale u spremištu, dok nismo sve kompletirali. Koliko god nekom zvučalo nestvarno, ukupno smo potrošili manje od 4400 eura, što uključuje kompletno sve što vidite u kupaonici (i radove majstora).- objasnila je zadovoljna vlasnica Leda.

 

 

Interijer je fino zaokružen zidnim pločicama uzorka calcatta postavljenim od vrha do dna zidova, a isti se uzorak u laganim tonovima pojavljuje i na podnim crno-bijelim pločicama, koje će biti vrlo zahvalne i kod svakodnevnog održavanja čistoće, dok su gletani stropni zidovi dodatno zaštićeni lateks bojom.

-Oduvijek padamo na američki stil uređenja, tako da smo u tom smjeru htjeli ići sa kupaonom. Dugo sam pripremala inspiraciju sa interneta, najviše sa Pinteresta. Što se tiče ideje, osmislila sam sve sama, naravno uz dogovor sa suprugom, nismo nikoga angažirali u tom smislu. Naše smo ideje stavili na papir i realizirali ih u dogovoru s radnicima. Znali smo da će baza biti bijela, ali smo htjeli da bude posebnija pa je odluka pala na zlatne detalje i efektne podne pločice.- objasnila je vlasnica Leda

Nakon što su odabrali i kupili željene pločice, majstora su angažirali po preporuci Instagram pratitelja. Kako je trebalo čekati tri mjeseca da ih željeni majstor ubaci u svoj raspored, to su vrijeme iskoristili za izradu elemenata za umivaonik i ormara za perilicu rublja.

 

Gotovo sve zlatne dodatke vlasnici su naručili putem Aliexpressa, a slavine su primjerice nabavili i tri godine ranije.

-To nam je sad glavna i sređena kupaonica. U prizemlju je mala kupaonica koja ima wc, tuš i umivaonik, no nju tek čeka renovacija. Kroz godinu-dvije bi i ona trebala biti sređena. Jako smo zadovoljni rezultatom i kupaonica je ispala mnogo bolje nego smo zamišljali. Najbitniji dio je to da su majstori odradili kvalitetan posao - i sada imamo funkcionalan i kvalitetan prostor koji je uz to nama izrazito lijep i ugodan.- objasnila je Leda.


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Ledina kupaonica oduševljava na prvi pogled!

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.