Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

Nemojte zanemariti potrebe za edukacijom uživo, već organizirajte event ili seminar u kvalitetnom ambijentu.
  • Foto: Inovacija

Sve ono što Centar za kreativne industrije donosi zadovoljava više elemenata: poput idealne lokacije koja se jednostavno pronalazi, blizine autobusnog kolodvora u središtu svih gradskih pravaca i arhitekture koja izaziva divljenje.

Teretni lift kojim ćete dostaviti sve potrebne elemente u ostvarenju vašeg savršenog eventa, edukacije ili sastanka kao i prostor prilagođen ulasku za invalide te opremljen najmodernijom opremom za bezbrižnu organizaciju, smješten je u vrhunski opremljenom prostoru Centra za kreativne industrije.

Zgrada Centra za kreativne industrije smještena je u središtu svih gradskih pravaca

Multifunkcionalna dvorana, dvorane za sastanke, IT dvorana i tonski studio novosti su koje na jedinstvenoj lokaciji u Zadru udovoljavaju većini poslovnih potreba kreativne industrije. Bilo da se radi o glazbenoj, video produkciji, arhitekturi, ali i drugim poslovnim prilikama čije sastanke i konferencije želite organizirati na visokom nivou, na jednom ćete mjestu pronaći prostor za više različitih modela organizacije.

IT dvorana opremljena je kvalitetnim HP računalima 

'Centar tvori jedinstvenu, modernu, multifunkcionalnu poslovnu i edukacijsku infrastrukturu na odličnoj lokaciji u gradu Zadru koja nije postojala ne samo u Zadru i okolici, već je kao takva i jedina u Hrvatskoj. Ovakva infrastruktura omogućuje jedinstven sadržaj namijenjen poduzetnicima, ali i učenicima i studentima kao i svima koji se žele obrazovati ili ostvariti svoje poslovne ideje u području kreativne industrije.' - obrazložila je Katarina Colić, ravnateljica Centra za kreativne industrije.

Katarina Colić, ravnateljica Centra za kreativne industrije

Najmodernija oprema i ugodni prostori za dnevni najam

Površina zgrade od 1560 m2, unutar svojih zidova sadrži više dvorana i mogućnosti za organizacijske potrebe kreativne industrije.

Coworking dvorana

Dvorane za najam nalaze se na više razina. U podrumu je smješten zvučno izoliran tonski studio, u prizemlju zgrade tri dvorane za edukacije i sastanke. Na prvom katu je coworking prostor, a na posljednjem katu multifunkcionalna i ujedno najveća dvorana.

Multifunkcionalna dvorana diči se brojnim kvalitetnim značajkama

Modularnost je glavna prednost multifunkcionalne koncertne dvorane, koja je opremljena sustavom scenske rasvjete, audiosustavom i videosustavom. Čitava se površina poda može osloboditi i urediti prema potrebama određenog eventa. Kapacitet sjedećih mjesta je 140, a u pandemijskom razdoblju maksimalan broj dozvoljenih posjetitelja ne prelazi 60, dok je za stajaću varijantu moguće ići i do brojke od 200 ljudi, ali tek onda kad se isključe covid mjere.


Tonska režija u multifunkcionalnoj dvorani odvojena je od publike

Govornica, koja se nalazi na bini te tonska režija preko puta osnova su za odličan event na visokom organizacijskom nivou.

Sam naziv multifunkcionalna dvorana znači da obuhvaća više funkcija, s naglaskom na koncertnu i kongresnu svrhu prostora, a uz mogućnost organizacije kazališnih predstava. Zbog modularnosti jednostavno se organiziraju i moderne predstave s izvedbom na podu.

Kako dvorana posjeduje režiju izdvojenu u zasebnom prostoru, jednostavno se može namijeniti i za tonski studio. Osim toga dvorana se zbog visećih platna i rasvjete koristi i kao foto studio te svojom visinom i prostranošću pruža mogućnost za organizacijom manjeg filmskog seta ili seta za snimanje reklama.

Od gaminga do poslovne edukacije

It dvorana, smještena u prizemlju sastoji se od 14 stolova s HP računalima, koji su po komponentama dostatni za gaming edukaciju, ali i audio, video produkciju, adobe paket, programe za projektiranje i dizajn itd. Platno, projektor, usb i wireles postava, proširuju mogućnosti za kvalitetno organiziran seminar ili školu.

Na istom katu nalaze se dvije dvorane, spojive u jednu cjelinu, a namijenjene su edukaciji. Svaka ima svoje platno i projektor, gdje se može okupiti 30ak polaznika edukacije ili 15ak, ako se tako podijele.

Seminari, radionice, predavanja, sastanci , glavne su namjene kojima ova dvorana udovoljava. U trenutnoj situaciji nije zanemarivo ni to da se sve dvorane vrlo brzo i jednostavno prozračuju zbog velikih prozorskih površina.

Dodatne mogućnosti

Foto studio s platnima i kompletnom opremom dostupan je u multifunkcionalnoj, ali i edukacijskoj dvorani.

Nadalje, podrumski dio bogato je opremljen svim potrebnim elementima za snimanje, montažu, obradu i edukaciju. Važno je naglasiti kako studio za videomontažu posjeduje dvije međusobno povezane a fizički odvojene sobe, od kojih je jedna režijska za audio, a druga manja za montiranje videa.

Oprema vrijednosti veće od 5 milijuna kuna garancija je kvalitete za organizaciju uspješnih evenata, snimanja i edukacija.

Zaista je širok spektar organizacijskih mogućnosti koje nova zgrada Centra za kreativne industrije nudi te je najbolje da direktnim upitom na mail info(at)inovacija-zadar.hr ili telefonski +385 23 627 890 provjerite te obrazložite vaše specifične potrebe i organizirate uspješan event.

Autor članka: Andrijana Jurin, dipl. oec.
 


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Sve za razvoj kreative i uspješne poslovne sastanke na jednom mjestu

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.