Kojim detaljima završno urediti apartman i kuću za najam?

Interijer i okoliš vašeg objekta za turistički najam opremite završnim dekoracijama i priborom koji će se uklopiti u gotovo svaki ambijent
  • Foto: JYSK
Zelena vaza VILBERT, dekica AMASONLILJE i ukrasni jastuk BERGFLETTE

Temperature zraka su sve više a dani sve duži, sve se budi, pupa i cvjeta...jasno, stiglo je proljeće. Istodobno, za vlasnike apartmana, kuća i vila za odmor ovo su znaci nadolazeće turističke sezone, dakle potrebno je odraditi „reviziju” svake smještajne jedinice i napraviti popis stvari koje nedostaju ili su dotrajale u prijašnjim sezonama.

Razgovarali smo sa našom čitateljicom, vlasnicom nekoliko apartmana i vila za odmor te nam je otkrila koje „sitnice” redovno zamjenjuje u svojim objektima za smještaj. Uglavnom se radi o tanjurima, šalicama, čašama i kuhinjskom priboru koji se uvijek razbiju ili zagube, a naša ih sugovornica nastoji imati u kompletu kako bi se postigao jedinstven i elegantniji dojam.

Tanjur FERDUS, Pribor za jelo MIKAEL, Čaša TURE

Šalica SVERRE

Osim lomljivih stvarčica navodi da gosti cijene mekane ručnike te mirisnu i ugodnu posteljinu, stoga svake godine makar djelomično nadopuni zalihe. Od jastuka koristi kombinaciju anatomskih i običnih jastuka koje povremeno također mora zamijeniti.

Ukrasni jastuk GRAVMYRT

Uz opremu koju gosti koriste, a time je istroše ili razbiju, važnu ulogu igra i dekoracija, „male stvari” koje podižu prostor i čine ga ugodnijim ili jednostavno omogućuju uživanje i opuštanje.

Dekorativni elementi mogu začiniti interijer smještajnog objekta, ali budući da ljeti svi žudimo biti na otvorenom ne smijemo zaboraviti ulickati vrtove, balkone ili terase.

Viseća mreža BERGFINK

Ukrasni jastuk GRAVMYRT i vaza THORE u kombinaciji sa vrtnom garniturom ILLERUP

Dobar savjet je da gostima pokušate pružiti ugođaj, od primjerice ispijanja jutarnje kave u hladovini na terasi do večernjeg užitka uz piće i prigušeno svijetlo na toplom ljetnom zraku. Uz svijećnjake, fenjere, lampice, vaze i lonce za cvijeće koje očekujemo na terasama zašto ih ne biste dodatno obogatili jastucima, dekicama pa čak i tepisima.

Fenjer MUSVIT

Užitak je godinama primati iste goste, koji u vaše apartmane ili kuće za odmor dolaze jer su se uvjerili u kvalitetu koju nudite, jer ste izvrstan domaćin, koji je na usluzi za svoje goste i držite do besprijekorne čistoće svojih apartmana ili kuća za odmor, čime ostvarujete visoke ocjene i pozitivne recenzije na platformama za iznajmljivanje.

No, u želji da se produži turistička sezona van ljetnih mjeseci i da se istaknemo među mnoštvom privatnog smještaja na tržištu, potrebno je osim običnog noćenja proširiti priču i ponudu te svojim budućim gostima prenijeti doživljaj koji ga čeka u vašem smještaju.

Tegla za cvijeće FLUGA

Tu nam u pomoć uskaču detalji i dekoracije koje će uz kvalitetne fotografije kod gostiju pobuditi želju i emociju.

Zvuči kao puno zamornog posla koji uz ostalu strku nekako uvijek ostavljamo po strani?

Može, ali i ne mora biti. U JYSK trgovinama je lagano birati, posebno još uz B2B pogodnosti za iznajmljivače. Prirodne boje, nekomplicirani, a opet atraktivni uzorci, razni oblici, a sva ljepota u minimalizmu i jednostavnosti uz dovoljno širok asortiman da završno opremanje apartmana možete obaviti na jednom mjestu.

Jednostavan, nenametljiv i skladan dizajn bez posebnih teškoća moći ćete uklopiti u postojeće uređenje svojih apartmana.

U razgovoru sa našom sugovornicom odabrali smo nekoliko predmeta koji možda nedostaju i u vašem apartmanu.

Prekrivač i jastuk za leđa u natur boji sa malim krugovima utisnutim u tkaninu mami udobnošću, dovoljno je jednostavan da se uklopi u većinu stilova, a volani na rubovima uhvatit će pozornost svakog romantičara. A dekorativne vaze neobičnih oblika izvrsno se uklapaju kao ukras na noćnom ormariću, dnevnoj sobi ili terasi.

Vaza THORE, vaza ALVIS i romantični prekrivač DUNHAMMER

Izvrtan efekt u praznom nezanimljivom hodniku ili pak na balkonu i terasi možemo postići sa teglama za cvijeće.

Tegla za cvijeće SOLVI i vaza SYLVESTER

Ukrasni jastuk KUGLEASK i dekica AMASONLILJE

Ne zaboravite na dekicu te ukrasni jastuk koji će prostoru dati udobnost i atraktivnost bilo da se radi o sofi, fotelji ili vrtnom namještaju, a ta će se udobnost osjetiti već putem fotografije te primamiti gosta da se najprije odluči na dolazak u vaš apartman ili kuću za odmor.

AUTOR: Marina Čelica, dipl. oec.


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

Redakcija se ne mora slagati s mišljenjem autora i izjavama sugovornika te ne preuzima odgovornost za sadržaj reklamnih oglasa.

 

Kojim detaljima završno urediti apartman i kuću za najam?

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.