Prošećimo vrtom u Ogulinu i otkrijmo sve čari Semmelrock asortimana

Pogledajte uživo Semmelrock opločnike i odaberite idealan za uređenje svog okoliša
  • Foto: Semmelrock

Betonski opločnici različitih debljina i dimenzija učinit će vaš vanjski prostor idealnim mjestom za cjelodnevni boravak, šetnje, uživanje na otvorenom i sve one potrebe koje se podrazumijevaju boravkom vani.

Moderna rješenja pri odabiru opločnika omogućuju vam da se više ne brinete o unosu previše prašine u unutarnji prostor, a postavljanjem opločnika i ploča dobivate uredne površine koje se lako održavaju. 

Semmelrock opločnici – funkcionalan dizajn i kvaliteta otporna na sve vremenske uvjete

Semmelrockov izložbeni vrt u Ogulinu dokazuje kako betonski opločnici, klinker i porculan izvrsno podnose sve uvjete - bilo da su pod vjetrom, kišom, suncem ili snijegom. Bez obzira na podneblje, Semmelrock materijali su izvrsna opcija i za mediteranske i kontinentalne uvjete jer su otporni na sol.

Kako bismo vas još bolje upoznali sa Semmelrock asortimanom posjetili smo ogulinski vrt i saznali koji su najpopularniji proizvodi, kakav opločnik odabrati za određeno podneblje kao i to kako će vam Semmelrock tim pomoći pri odabiru proizvoda.

Želite li stvoriti savršen izgled svog dvorišta, okućnice ili prostora oko bazena? Sigurno znate da je opločenje ključni element koji daje estetski izgled i funkcionalnost vašem vanjskom prostoru. Iako možete vizualizirati izgled nekoliko kvadrata, najbolje je da uživo doživite svu ljepotu i osjetite kvalitetu Semmelrockovih proizvoda, na taj način, lakše ćete planirati i osmisliti konačni izgled svog vanjskog prostora. Osim toga, u Semmelrock ponudi možete pronaći sve proizvode za kompletno opremanje vanjskog prostora, od rubnjaka, kanalica, stepenica, do opeke za polaganje zidanih ograda i vrtnih vaza. 

Samo 45 min od glavnog grada smjestila se Semmelrock vrtna oaza

Skrenite s autoputa A1 na izlazu Ogulin u tvornicu Semmelrock i zavirite u prostrano dvorište. Tamo ćete pronaći ogledni vrt i stručno osoblje koje će vam pomoći u odabiru materijala za popločavanje vašeg vanjskog prostora. Bez obzira radite li na uređenju vrta ove sezone ili u bliskoj budućnosti, nije na odmet znati s kojim materijalima možete raspolagati, a šetnja ogulinskim vrtom pravi je melem za oči i dušu. Ako se predbilježite za dolazak, osigurat ćete si vrijeme sa stručnom osobom koja će vam pružiti individualnu podršku i savjete.

Što sve trebate znati o opločnicima?

Beton je nevjerojatno fleksibilan i najčešće korišten građevinski materijal. Nijedan drugi materijal se ne može oblikovati na toliko različitih načina. Otporan je na opterećenja, siguran je i ima iznimna svojstva. Bezbroj oblika, boja i završnih obrada čini beton jednim od najsvestranijih materijala

U proizvodnji opločnika koriste se isključivo prirodni materijali, cement, voda i željezno-oksidne boje. Tvornica u Ogulinu ima kratke transportne rute sirovina, a kompletna proizvodnja je održiva i sve se reciklira. Nakon recikliranja, ostaci vode i proizvoda se ponovno koriste u proizvodnim procesima, čime se stvara ekološki prihvatljiv proizvod koji podržava prirodni ciklus kretanja vode.

Wienerberger je proveo istraživanje indexa solarne refleksije na pojedinim Semmelrock proizvodima iz asortimana te se primjenom takvih proizvoda značajno utječe na smanjenje toplinskih otoka i nižim temperaturama u urbanim sredinama.

Tvornica u Ogulinu proizvodi više od 80% proizvoda lokalno, što je njezina najveća snaga. Već 20 godina opskrbljuje tržišta Slovenije, BiH, Srbije, Kosova, Albanije i Hrvatske. 


Posjetite i vi Semmelrock izložbeni vrt u Ogulinu i izaberite opločnike po svojim željama, a ako ipak nemate potrebu za ovim proizvodom, šetnja ogulinskim vrtom će vas inspirarati za buduće projekte.
 


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Prošećimo vrtom u Ogulinu i otkrijmo sve čari Semmelrock asortimana

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.