Vaš namještaj može ispasti baš kako ste ga zamislili

IVERPAN - mjesto za vaš najbolji izbor
  • Foto: Iverpan, Zadar
Iverpan izložbeno prodajni salon Zadar

Prodajno mjesto treba biti vizualno atraktivno, čisto i uredno, a prodavači ovakve vrste asortimana u najmanju ruku susretljivi i ljubazni. Iverpan ima to sve, usudite se izraditi svoj namještaj iz snova.

Prije tri godine odlučila sam se za izradu kuhinje po mjeri. Radi specifičnosti prostora to se pokazalo kao najbolje rješenje, ukoliko s ograničenim budgetom želim postići izgled i funkcionalnost kuhinje koja će mi se jako dugo sviđati.

Kada sam krenula istraživati ponudu pločastih materijala u Zadru, moja je potraga krenula na način da sam posjetila sva ponuđena prodajna mjesta i osim što nisam našla ono što tražim, usluga koju su pružali prodavatelji nije bila na nivou koji prosječan kupac očekuje.

Godinu dana kasnije, nakon što je moja kuhinja već bila izrađena, u Zadru se pojavio novi prodajni centar s proizvodima i materijalima za izradu namještaja i uređenje doma – Iverpan.

Iako sam već imala kuhinju i sve „čari“ kupovine na tada ponuđenim prodajnim mjestima bile su iza mene, iz vlastite sam znatiželje posjetila Iverpan. Ovaj me prodajni centar iznenadio bogatom ponudom i ljubaznošću osoblja.  U Iverpanu je sve izloženo tako da jednim pogledom možete uočiti mjesto na kojem se nalazi traženi proizvod.

Možda će vas majstor koji radi namještaj uvjeravati da je najbolje odabrati određenu boju i određen uzorak, zato što je takav njemu lako dobavljiv, no ako ste recimo pronašli namještaj iz snova na internet pretraživačima ili na popularnom Pinterestu, probajte biti hrabri i sami istražiti ponudu upravo u Iverpanu. Ondje ćete zaista naići na vrlo ljubazno i stručno osoblje, koje će Vas uputiti u materijale i odabir boja i uzoraka. E to je već pola uspjeha, jer ćete skupa s njima biti spremniji za izradu Vašeg namještaja iz snova.

Iverpan tim
Ljubazno osoblje Iverpana

Moj je savjet da se svakako dobro pripremite prije obilaska, a to možete učiniti već pretraživanjem Iverpanove web stranice (https://iverpan.hr/). Ondje istražite materijale i uzorke koji su prezentirani vrlo detaljno i dođite educirani na prodajni razgovor, kako vas ne bi zbunila količina informacija kojima će vas Iverpanovo osoblje „zasuti“.

O pločastim materijalima i ponudi prodajnog mjesta više nam je kazala djelatnica Iverpana Linda Žagar.

 

Možete nam izdvojiti zanimljive materijale iz Vaše ponude?

MDF (medijapan) u boji je prirodan materijal, koji je u svojoj cijeloj strukturi iste boje. Ekološki je povoljan, jer nema štetnih formaldehida, niti ga je potrebno dodatno obrađivati, premda se može lakirati u mat i sjajnoj varijanti. To je jedan uistinu zanimljiv proizvod, a najčešće se primjenjuje pri opremanju dječjih soba i vrtića. Ovaj je medijapan odličan izbor i zato što je vlagootporan, a može također biti u potpunosti vatrootporan.

 

Koliko je formaldehida prisutno u vašim materijalima?

Inače, svi su naši iverali dosta sigurni, jer imaju smanjenu emisiju formaldehida u prostor, tek onoliko koliko je nužno u proizvodnom procesu, što je još jedna prednost kupovine u Iverpanu.

 

Što je to iveral po sastavu, a što furnir?

Iveral je materijal koji se dobiva prešanjem iverja sa dodatkom ljepila pod viskom tlakom i temperaturom. Na ploče je obostrano zalijepljen dekorativan papir impregniran melaminskim smolama (melaminska folija). Izbor dekora je velik i može zadovoljiti svačiji ukus, cijenama je prihvatljiv, jednostavan za obradu i održavanje. Danas je vrlo tražen iveral sa zaštitnim slojem na kojem se ne vide tragovi prstiju, a u ponudi su i nove kolekcije imitacije kamena, tekstila, stijena, metala, te boje inspirirane prirodom.

Furnirana iverica je ploča od iverice na koju su obostrano zalijepljeni tanki listovi drva debljine od 0,6 mm. Takve ploče traže dodatnu obradu. Osim ljepljenja rubova potrebno ih je bajcati, bojati i lakirati prema željama krajnjeg kupca. Proizvodni postupak je zahtjevniji i time je cijena samog proizvoda skuplja. Koristi se za izradu fronti, stolova, kreveta….Na kraju obrade kupac dobije izgled namještaja od pravog drva.

 

Kakve sve radne ploče možemo naći u Iverpanu?

U ponudi radnih ploča imamo compact, mineralne ploče, kvarcne ploče i iveral. Sve vrste rezanja i oblikovanja radnih ploča su moguće jer Iverpan ima moderne CNC strojeve.

 

Koje su njihove razlike?

Kvarcna radna ploča je odličan izbor, jer je izuzetno izdržljiva i otporna na udarce, lako se čisti i održava, jer površina nije porozna za razliku od mramora ili granita, koji su prirodno porozni materijali. Osim kao radna ploča može se upotrijebiti kao podna obloga, zidna obloga, prozorske klupčice, stepenice…

Mineralne radne ploče su primjerice visokoizdržljive, nisu vidljivi rubovi kod spoja, tako da izgledaju kao izlivene od jednog komada, a postoji i izbor dekora koji se može koristit za vanjske prostore.

Za dizajnerska rješenja u ponudi je compact ploča, koja je manje debljine i ima nevjerojatne karakteristike. Koriste se u raznim vanjskim i unutrašnjim prostorima, kao i prostorima izloženim većim zahtjevima i ekstremnim uvjetima.

Ploče od visokoizdržljivog iverala uvijek su odličan izbor jer za nisku cijenu pružaju odličnu kvalitetu.

 

Što još možemo naći u Vašem prodajnom salonu, po čemu ste posebni?

-Naša je ukupna ponuda posebna po tome što imamo velik izbor dodatnih rješenja u dizajnu interijera pa tako ovdje možete naći: police s aluminijskim profilima, zidne obloge od pluta, zelene zidove ili dekorativne obloge od prešanog bilja.

Od nedavno također nudimo i mogućnost izrade gotovih aluminijskih polica i nekoliko tipova kliznih vrata za razne namjene, poput vrata za garderobne ormare. A u ponudi su i svi potrebni alati, ručkice, okovi, slavine, sudoperi, laminatni podovi, doslovno sve što je potrebno za uređenje doma.- Pojasnila je gđa. Žagar

Svakako zavirite u novi prodajni centar Iverpan (www.iverpan.hr) i potražite inspiraciju ondje gdje će Vas na jednom mjestu dočekati velik izbor boja i dekora uz vodstvo ljubaznog osoblja, koje će Vam pritom rado pomoći.

 

Medijapan Iverpan
Medijapan u boji


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Vaš namještaj može ispasti baš kako ste ga zamislili

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.