VELUX Hrvatska d.o.o.
VELUX Hrvatska d.o.o. bavi se prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Proizvodi su dostupni u prodavaonama građevinskog materijala širom Hrvatske.

Dio smo međunarodne VELUX grupacije s prodajnim i proizvodnim jedinicama u više od 35 zemalja i 10.000 zaposlenika širom svijeta.

Već 75 godina VELUX grupa promovira ideju dovođenja dnevne svjetlosti u prostore ispod krova. Brojne inovacije i predani rad rezultirali su širokim izborom proizvoda i rješenja koji pridonose kvaliteti života ljudi koji žive i rade u zgradama i djeci koja uče u školama.

1941. godine, Villum Kann Rasmussen predstavio je svoju briljantnu ideju da postavljanjem krovnih prozora dovede dnevnu svjetlost i svjež zrak u tamne tavanske prostore i tako stvori prostore pogodne za život. Ono što je započelo kao projekt obnove škole u Danskoj preraslo je u internacionalnu grupu kompanija u više od 40 zemalja. U 2016. godini slavimo 75 godina razvoja ove izvanredne ideje na kojoj temeljimo našu kompaniju i poslovanje.

Ponosni smo na činjenicu da VELUX Hrvatska d.o.o. dovodi dnevnu svjetlost i svjež zrak u hrvatska potkrovlja već više od 20 godina. U našem glavnom uredu i izložbenom prostoru u Zagrebu brinemo se za sve naše administrativne funkcije. Uz naše uredsko osoblje imamo timove profesionalnih prodajnih predstavnika i tehničkih instruktora koji pokrivaju cjelokupan teritorij Republike Hrvatske.
 
Prikaži više detalja >

 

 

Velux