Zadarska obitelj odabrala vječno moderan kuhinjski dizajn

Kuhinja kao srce doma
  • Foto: Ivan Čorić
Nolte kuhinja u novoopremljenom stanu

Mladi bračni par koji uživa u druženju s prijateljima skrasio se u zajedničkoj kući na zadarskom Vidikovcu.

Prekrasan pogled, ugodno naselje okruženo obiteljskim kućama i smještaj u objektu s bazenom, dom je kakav priželjkuju mnogi. Vlasnica kuće je karijeru modela zaokružila upravo ostvarenjem sna da se useli u vlastiti dom uređen po svojoj mjeri.

Kako je radi karijere proputovala čitav svijet te vlastitim očima vidjela veličanstvene kuće i interijere, za sebe kaže da je zahtjevan kupac, a mi smo se još jednom uvjerili da upravo Nolte može pružiti nevjerojatne mogućnosti u opremanju kuhinja klijentima, koji će pod svaku cijenu pronaći i kupiti baš ono što su zamislili.

Sve je počelo tako što je mladi par doznao za novootvoreni Nolte studio Zadar, te su se u trenutku potrage za kuhinjom odlučili isti i posjetiti. Pritom se nisu ni nadali da će upravo Nolte kompletno  zadovoljiti njihove želje i zamisli. Uz stručnu pomoć vlasnice salona Zrinke Starac odabrali su baš to što žele, iako je u međuvremenu bilo lutanja između zamišljenog i ostvarenog.

Vlasnici su prvotno u  svom prostoru zamislili crnu kuhinju, no nakon što im je Zrinka pokazala nekoliko modela u različitim bojama, te predložila postojeću, desila se ljubav na prvi pogled.

Ključno je pritom bilo to što je 3d vizualizacija pokazala stvarni izgled kuhinje.

-Željela sam da kuhinja bude centar cijelog prostora, što već sada i je jer vidim kako se s prijateljima okupljamo uglavnom oko otoka.-pojašnjava vlasnica.

Kuhinja u lava boji pruža osjećaj topline i luksuza, posebno radi svojih ukrasnih okvira. Čitav prostor prepun je dnevne svjetlosti koja se pruža kroz velike otvore vrata prema terasi kao i fiksni prozor koji zauzima glavnu ulogu, svakodnevno unoseći eksterijer u unutrašnjost kuće. Prostrani otok i mnogo prostora za pohranu u kombinaciji sa staklenom vitrinom odišu posebnom elegancijom.

Vlasnica se posebno ponosi Neff pećnicom kojoj se uvlače vrata, dok su frižider i ostava mudro skriveni iza zatvorenih vrata najvećeg kuhinjskog ormara.

Jedno je sigurno, ovakav prostor i u milimetar uklopljenu kuhinju ne susrećemo svakodnevno.

 

Posjetite Nolte salon svakog radnog dana od 09 do 20 h te subotom od 09-13 h na adresi Put Vukića 2.

 

Za dogovor se možete najaviti telefonski na  091 781 1276.

 


 

Fotogalerija

 

#Oznake

 

Materijali (tekstovi, fotografije, grafike i ostalo) na web stranicama egradnja.hr zaštićeno su intelektualno vlasništvo tvrtke T&S d.o.o. Zadar ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ako želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Zadarska obitelj odabrala vječno moderan kuhinjski dizajn

×
Podržite Naš Sadržaj
Jedinstvenim autorskim sadržajem približavamo vam priče o uspješnim projektima gradnje i uređenja objekata. Iza svake naše objave stoji dug proces prikupljanja informacija i uređivanja sadržaja, kojim vam želimo pružiti što više kvalitetnih objava uz ugodno iskustvo čitanja i profesionalne fotografije.
 
Ako vam se sviđa naš sadržaj i želite nas podržati kako bismo kreirali još više kvalitetnih priča za vaš užitak čitanja, podržite nas jednokratnom uplatom u željenom iznosu.
Podaci za popunjavanje virmana su sljedeći:
Broj računa: HR2524020061100040300
Poziv na broj: 00-100
 
Ako nas u ovom trenutku niste u mogućnosti podržati uplatom, podijelite link objave na vašim društvenim mrežama i nastavite čitati i pratiti stranice portala egradnja.hr
© 2024 T&S d.o.o.